Prou negar la violència masclista! Feministes contra el genocidi sionista a Gaza

Catalunya: Full · Cartell | País Valencià: Full · Cartell

L'any passat ha tornat a batre rècords en violència masclista. 56 dones assassinades, 7 més que en 2022; un increment del 53,2% de les violacions; una plaga d'agressions sexuals contra nenes i noies molt joves; centenars de denúncies arxivades judicialment i maltractadors al carrer; milers de dones víctimes del tràfic, la prostitució i els ventres de lloguer…

La seva transfòbia és un insult al feminisme!

Quan aquest Nadal proppassat es feia públic el nomenament, per part del PSOE, d’Isabel García com a nova directora de l’Institut de les Dones, una onada d’indignació va recórrer el moviment feminista que lluita i conquereix drets.

Continuar la lluita als carrers contra les polítiques capitalistes i el genocidi a Gaza

El rotund èxit de la vaga general feminista del passat 30 de novembre a Hego Euskal Herria ha estat un nou pas endavant en la lluita contra la patronal i els seus obscens beneficis, i contra les polítiques capitalistes i privatitzadores del Govern PNB-PSE.

Els carrers de Barcelona es tenyeixen de blanc en defensa de la sanitat pública i unes condicions laborals dignes

El 12 i 13 de desembre les infermeres, treballadores socials sanitàries, TCAI, GIS i diferents categories laborals van secundar la vaga convocada per CATAC-CTS, Intersindical, CGT, Som Intersindical, Som Sanitat i Infermeres de Catalunya, omplint els carrers de Barcelona en repulsa a la signatura del III Conveni de l'Institut Català de la Salut, acordat pel Govern amb les direccions sindicals de CCOO, UGT, Metges de Catalunya i SATSE.

S’ha acabat! Ni una menys!

El 2023 està batent rècords en dades de violència masclista. No som exagerades ni unes histèriques. Només diem la veritat. 52 dones assassinades durant aquest any i 1.237 des del 2003. Les violacions han augmentat un 53,2% i tots els dies apareixen noves notícies als mitjans de comunicació que posen els pèls de punta. Agressions sexuals contra nenes i noies molt joves, ús de la submissió química, denúncies arxivades i maltractadors al carrer… Nosaltres posem les mortes i aquí no passa res. És insuportable.

Nosaltres no oblidem!

En aquests últims dies moltes i molts ministres del PSOE han fet solemnes declaracions condemnant Rubiales, insistint que el govern central ha actuat amb la màxima celeritat, “avançant amb diligència i pas ferm” com es vanava Miquel Iceta. Però, per a desgràcia d'ells i elles, nosaltres sí que tenim memòria i no som imbècils.