La repressió no ens callarà

Ha passat un any des de les violacions grupals als lavabos del Centre Comercial Màgic. Un any de molta ràbia, patiment de les famílies i abandonament per part de les institucions a les víctimes.

Ahir dissabte 25 de maig el moviment No Esteu Soles es va tornar a fer escoltar a Badalona. El Comitè de Mares contra la violència sexual a Badalona, Lliures i Combatives i el Sindicat d'Estudiants, juntament amb les companyes professores d'USTEC-STEs, acompanyades per activistes feministes i socials i sindicalistes combatives de la ciutat, vam celebrar una concentració dins del Centre Comercial Màgic per a seguir denunciant l’abandonament institucional cap a les víctimes de les violacions i exigir un punt lila a l’interior del centre comercial.

A l’atenció d’Anna Simó, consellera d’Educació
A l’atenció de Tània Verge, consellera d’Igualtat i Feminismes
A l’atenció de Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell

El meu fill es diu Otho i estudiava Primer de Batxillerat d'Arts Plàstiques a l'Institut Ferran Casablancas de Sabadell. Dic “estudiava” perquè desgraciadament el meu fill s'ha vist forçat i obligat a deixar els seus estudis després de patir en aquest institut discriminació per la seva condició de persona trans i autista.

Ja s'ha fet pública la sentència del judici a Dani Alves. La secció 21 de l'Audiència de Barcelona ha condemnat el futbolista a quatre anys i sis mesos de presó per agredir sexualment una jove de 23 anys als lavabos de la zona VIP de la discoteca Sutton de Barcelona, la matinada del 30 al 31 de desembre de 2022.

Tot el nostre suport a les companyes i companys agredits! Ni un pas enrere contra l’escòria feixista

Des d’Esquerra Revolucionària, el Sindicat d’Estudiants i Lliures i Combatives del País Valencià volem enviar tot el nostre suport, força i solidaritat als membres del col·lectiu antifeixista La Cosa Nostra que van ser agredits el dissabte 2 de març per un grup de neonazis.

Lliures i Combatives aquest dissabte passat dia 24 de febrer vam celebrar la nostra VI Trobada estatal. Com ja és una tradició per a nosaltres del mes de febrer, desenes de companyes arribades de València, Barcelona, A Corunya, Gijón, Màlaga, Sevilla i altres localitats de l'Estat, ens vam reunir a l'Espai Rosa Luxemburg de Madrid per debatre i carregar les piles al màxim per al 8 de març.