Des de Lliures i Combatives, Sindicat d’Estudiants i Esquerra Revolucionària del País Valencià volem mostrar el nostre recolzament i solidaritat amb totes les ex-treballadores del col·lectiu LAMBDA que han denunciat públicament a través de diversos comunitats i entrevistes de radio haver patit a mans de la direcció de l’entitat assetjament laboral, intimidació, coaccions i altres formes de violència patronal.

Selena Ortiz, estudiant i companya de Lliures i Combatives, el Sindicat d’Estudiants i Esquerra Revolucionària a Barcelona, ha sofert assetjament i transfòbia en els centres d'estudi. Tot i que en els últims anys la visibilització i la lluita pels drets trans ha avançat considerablement, unit a les mobilitzacions feministes combatives de masses i la radicalització del moviment LGTBI de classe, encara queda molt per aconseguir i batallar.

La repressió no ens callarà

Ha passat un any des de les violacions grupals als lavabos del Centre Comercial Màgic. Un any de molta ràbia, patiment de les famílies i abandonament per part de les institucions a les víctimes.

Ahir dissabte 25 de maig el moviment No Esteu Soles es va tornar a fer escoltar a Badalona. El Comitè de Mares contra la violència sexual a Badalona, Lliures i Combatives i el Sindicat d'Estudiants, juntament amb les companyes professores d'USTEC-STEs, acompanyades per activistes feministes i socials i sindicalistes combatives de la ciutat, vam celebrar una concentració dins del Centre Comercial Màgic per a seguir denunciant l’abandonament institucional cap a les víctimes de les violacions i exigir un punt lila a l’interior del centre comercial.

A l’atenció d’Anna Simó, consellera d’Educació
A l’atenció de Tània Verge, consellera d’Igualtat i Feminismes
A l’atenció de Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell

El meu fill es diu Otho i estudiava Primer de Batxillerat d'Arts Plàstiques a l'Institut Ferran Casablancas de Sabadell. Dic “estudiava” perquè desgraciadament el meu fill s'ha vist forçat i obligat a deixar els seus estudis després de patir en aquest institut discriminació per la seva condició de persona trans i autista.

Ja s'ha fet pública la sentència del judici a Dani Alves. La secció 21 de l'Audiència de Barcelona ha condemnat el futbolista a quatre anys i sis mesos de presó per agredir sexualment una jove de 23 anys als lavabos de la zona VIP de la discoteca Sutton de Barcelona, la matinada del 30 al 31 de desembre de 2022.